Unikt erbjudande: Bli min FÖRSTA patient!

Är du intresserad av om örter kan hjälpa dig att få en bättre hälsa?

Kanske har du ofta besvär med magen?

Eller kliande eksem.

Eller starkt luktande urin, migrän, högt blodtryck, blir lätt infekterad, får ödem eller kanske har du mens- eller klimakteriebesvär.  Vid de besvären och många andra kan örter från den vilda naturen vara till god hjälp. Och vara ett alternativ till skolmedicinens starkare och ”snabbare” preparat.

Tack och lov så finns potenta läkemedel att ta till när problemen blir för stora, men jag gillar tanken på rätt preparat till rätt person vid rätt tillfälle. Så varför börja med starkare arsenal än vad som kanske behövs?

Jag går en utbildning till läkeörtsterapeut och nu är det dags att hjälpa riktiga patienter. Min tanke, när jag började utbildningen, var att lära mig mycket mer om örter och den nytta de gör. Kanske ha kurser och att blogga/skriva om örter.  

Men jag hade ingen tanke på att ta emot patienter. Men nu. När jag börjar förstå vidden av örternas förmåga att hjälpa, så känns det att jag också konkret vill hjälpa de som är intresserade av örter och som tänker att örter kan vara ett alternativ till ”riktiga” mediciner.

Jag är förstås grön (i flera bemärkelser) i örtterapi fortfarande, men DEN FÖRSTA PATIENTEN kan nog känna sig supersäker på att få bästa råden.

För som ”flugan på väggen” sitter min lärare Marie-Louise Eklöf i en fåtölj i hörnet och lyssnar på hela konsultationen. Och kommer troligen med ett extra råd om jag inte lyckas fullt ut. Marie-Louise är en väletablerad örtterapeut med engelsk och svensk utbildning i fytomedicin. Hon räknas i dag till en av Sveriges främsta experter på terapeutisk användning av svenska vilda örter.

Detta gäller:

  • Konsultationen sker onsdagen den 14 oktober kl 15.15.
  • Plats: Inspirapraktiken på Rörstrandsgatan 42 nb, i Stockholm
  • För att kunna förbereda konsultationen kommer du att få begrunda och fylla i frågeformulär ett par veckor innan vi ses.
  • Konsultationen tar ca 1 timme.
  • Ett skrivet dokument, med tankar om bakomliggande orsaker till ditt problem samt råd och rekommendationer på lämpliga örter får du med dig hem.
  • Konsultationen är kostnadsfri.
  • Självklart är alla uppgifter konfidentiella. Vårt samtal under konsultationen stannar mellan dig, mig och Marie-Louise Eklöf.

Intresserad? Hör då av dig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.