Min längtan för mig till stan

Snart är jag där igen. Rörstrandsgatan 42. Inspira. Några trappsteg ner från gatan. Det är sex år sen sist.

En blandning av magi, väl beprövad erfarenhet och modern vetenskap svävade i den lokalen när jag var där senast. Nu ska mer kunskap i fysiologi och fytokemi göra mig till en ännu ”klokare gumma”. Hoppas jag.

På Luciadagen i december kan jag kalla mig läkeörtsterapeut. Fast just det är faktiskt rätt oväsentligt.

Jag tänker inte jobba som terapeut. Jag tänker mest vara pensionär och ”lukta på blommorna”. Fast ett och annat råd kan kanske slinka ur mig. Helt gratis.

Det är en gåva att få gå den här utbildningen. Ett fortsättningsår på läkepedagogutbildningen. Jag gör det helt för min egen skull. För att läkeörter och det gröna apoteket är så vansinnigt spännande.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.