Blir värken värre vid dåligt väder?

lågryckTredje natten. Utan sömn. Med värk i knäna.
Och värk i fötterna.
Vad tusan är det här?

Och var det inte fullmåne häromkvällen?
Också.

När jag skriver detta är det tidig morgon och fortfarande svart utanför fönstret. Jag hör vinden; den låter ilsken. Och jag har redan tänt i braskaminen, något vi annars oftast gör först framåt kvällen.

Det är först nu, den tredje morgonen, som tanken slår mig. Är det vädret? Igår hade jag en fundering kring om jag gått för mycket de senaste dagarna. Varit lite för träningsambitiös, velat för mycket.

Men så klart att det är vädret.
Jag har bara glömt.
Att det kan vara så.

Annons

En reaktion till “Blir värken värre vid dåligt väder?

  1. Så är det ju…Alltid vädret!
    Vi människor är som en barometer och eftersom vi består mest av vatten så blir vi ju en ypperlig kontrollpunkt.
    Önskar dig en god natts sömn snart…viktiga grejer det.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.