Jag är fortfarande väldigt förvirrad…

lindberger-i-nt.jpg

Ibland är det svårt att veta om jag ska skratta eller bli upprörd. Norrtälje kommuns kommunikationschef hyvlade av mig ordentligt igår. Det gällde förstås upphandlingen av Rimbo nya skola och kulturscen. Och att jag tycker att upphandlingen är märklig…

Kommunikationschefen tycker däremot att det är jag som är märklig;  han påstod, översatt skrivet, att jag inte begrep någonting och borde ta en lång utbildning i juridik innan jag uttalade mig. Typ 5-6 år. (Usch,vilken lång tid….)

Visst; han kan ha rätt.

Men jag funderar verkligen på om det inte är så att också han är lite märklig.

Tidningsklippet som inleder den här artikeln är från början av den här veckan. Där uttalar sig kommunikationschef Lindberger och säger:
”Många har tyckt till under tidens gång, och då har andra upplevt det som att man lovat något. Men det har inte lovats en skola med rundande former”.

Jag blir alldeles matt. Men …..

”Det har inte lovat en skola med rundade former, säger Lindberger. Okej….

MEN hur ska man tolka att Lindbergers avdelning (kanske Lindberger själv?) la ut ”skrytinformation” på kommunens egen hemsida i våras. MED BILD PÅ EN SKOLA MED RUNDADE FORMER.

Tyckte Lindberger eller någon av hans personal,  bara till ”under tidens gång”? Eller vad betydde det här då? Information och bilder som ligger på kommunens egen hemsida!; jag tolkar det som seriösare än ”tyckande”.

IMG_2207

Nej.

Den här informationen finns numera inte kvar på kommunens hemsida.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.