Vana 4: I säng senast 22.15

IMG_7054.JPGDet är bråttom nu. Orsaken är att jag in i det sista har valt mellan en massa olika alternativ. Vilka de var hinner jag inte berätta nu.

Men valet för VANA 4 föll alltså på:

I SÄNGEN SENAST 21.15 om jag ska upp 5 följande morgon

Och nu, när klockan är 21.38 känns det bråttom. Jag bör hinna duscha, diska några kastruller som står kvar på köksbänken, bädda rent i sängen (vana 1 som trasslar till det där) och dricka te.

Kan inte gå och lägga mig om jag inte få te först.

Skyndar….

 

Annons

En reaktion till “Vana 4: I säng senast 22.15

 1. Altsååeehh, låter som en något besvärlig uppgift…

  Och jag tänker litegran: Till vilken nytta?

  Jag menar, hur mycket Mindfullness blir det om du är proppat med stresshormoner när du lägger dig? Inte för att jag själv vet speciellt mycket om mindfullness, men för mig verkar det lite bakvänt att skynda sig för att hinna stressa av…

  Gör te och ta med den till sängen, punkt slut.

  Jag tänker ju direkt såhär: Kastrullerna ska ändå inte användas inatt, sk*t i dom och diska imorgon. Och likadant med både sängen och duschen: Om jag ändå ska bädda rent imorgon så spelar det ju ingen roll om jag lägger mig oduschad heller? (Förutom den rent känslomässiga grejen då…). 😀

  Och tack för igår, du verkar verkligen vara en person med mycket energi i kroppen. 😀

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.