Mellanmål eller inte?

Ibland får jag för mig att jag inte behöver mellanmål. Att de är helt onödiga. Men sanningen att säga så brukar det ofta gå åt pipan efter sådana antaganden 😦 Och i princip vad som helst intas utan eftertänksamhet…

… så numera blir det ett mellanmål på eftermiddagen. Och också något att äta till kvällens livsviktiga tekopp. Varför kvällste är så viktigt för mig ska jag återkomma till i ett annat inlägg. (För det är verkligen så att jag inte kan gå och lägga mig utan den där stora koppen te.)

Är du som jag i behov av bra mellanmål? Då kommer här tips på två av mina superenkla favoritmellanmål; en smoothie och äppelkeso.

SMOOTHIE
Mixa 1 apelsin, 1 dl yoghurt och några nävar frusna bär. Här är det svarta vinbär.

ÄPPELKESO
1 dl keso, 1/2 hackat äpple och massor med kanel.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.