Vissa drömmar bör man inte berätta om

Har du något som du vill göra? Verkligen vill göra? Inte för att du behöver göra det, utan bara för att du vill?

Då ska du göra det. Men helst inte berätta om det. Inte skriva om det på sociala medier!

För det lär vara så att glädjen och njutningen dröjer sig kvar längre om du bara låter det handla om dig själv.

Visst låter det häftigt?

Jag kom att tänka på det när jag hittade barndomens flöjter. Vi spelade mycket tillsammans; bror Janne, pappa och jag. Pappa gärna på tvärflöjt.

Jag vet inte alls om jag kommer att börja spela flöjt igen. Och om jag gör det; då kommer jag inte att berätta om det här!

Men jag får tanken att flöjt är ett rätt fascinerande instrument. Och det känns som att det skulle vara lite lättare att väcka flöjten än att väcka cellon. Men man vet ju aldrig, det är just det som är så spännande med livet. Cellon står också där och viskar; bruka mig igen.

Flöjt är ett spännande instrument. Visste ni att man påträffat en flöjt av mammutben som är minst 30 000 år gammal. Kanske 37 000 år gammal. Det äldsta instrument man påträffat. Och det finns så mycket magi och myter runt flöjten.

Jag smakar på om flöjtspel är det jag skulle kunna brinna för. Eller kan det vara något annat? Nå´t jag inte tänker berätta om.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.