Jag är ingen säljare

säljareTack för alla kloka inspel på min morgonblogg. De flesta på Facebook. De kommentarer jag fick hjälpte mig en hel del till att förstå vad i ”hälso-missionerandet” som jag gillar och vad jag inte gillar.

Om vi fortsätter att hålla tankarna i dessa ”religiösare” termer så kan jag nog uttrycka det som att jag tänker sluta uppmuntra folk att gå till ”Missionshuset”; men har de kommit dit utan påtryckning/övertalning så ”predikar” jag gärna en stund.

Det är nog så enkelt som att jag inte är född säljare och inte heller lyckat bli det under alla år. Och nu tänker jag inte längre jobba mot min natur. Basta!

Annons

2 reaktioner till “Jag är ingen säljare

  1. Låter klokt Åsa. Njut av livet så mycket du kan-verkar du rätt bra på tycker jag. Säljare hit och säljare dit – men din personlighet är säljande. En komplimang som inte har något med SÄLJ att göra.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.