Missade jag övningarna igår?

Joint Academys träningsskola på nätet är som en uppfordrande mamma.

Obönhörligt kommer frågan ”Missade du övningarna igår?”; ifall jag inte gjorde dem.

Ärlighet är en av de bästa egenskaperna jag har. Om jag får säga det själv. Jag kan inte ljuga, inte ens ”luras” någon längre stund. Runt 5-10 minuter brukar vara max. Sen går det inte längre.

img_6261

Den här egna inbyggda ordningsmannen kommer jag att ha nytta av nu när jag snart ska träna på egen hand. Förutsatt att jag ger mig själv konkreta löften.

Att mycket medvetet lova sig själv saker och sen inte hålla det; nej det är ingen bra grej. Då undermineras verkligen självkänslan. Precis på samma sätt som förtroendet och respekten från en vän som ofta sviks minskar. Och ni vet väl hur betydelsefullt det är att vara ”sin egen bästa vän”?

Just nu sitter jag vid köksbordet, klockan har precis passerat sex och det är dags att sätta fart.

Om jag missade övningarna igår?

Nix. Jag gör inte Joint Academys övningar de dagar jag kör träning med Artrosskolan i Norrtälje. Men idag kommer jag att bocka av både ”stående benböj” och ”benlyft på sidan”. Och få tillbaka meddelandet:

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.