Välkommen till min blogg.

Länge sedan

Det är länge sedan jag bloggade här. Och just nu velar jag hit och dit. Jag tycker så mycket om att skriva. Men kan inte komma överens med alla de mallar och utseenden som erbjuds. Jag vill skriva rätt upp o ner. Inte behöva ägna tid åt en massa redigering och sånt. Så vi får…

Att säga adjö till en hund

I groventrén hänger Frasses halsband och koppel på en krok. I mobilen har jag honom som bakgrundsbild, på vardagsrumsgolvet finns repor efter hans framfart och jag har 150 bilder som jag ska beställa och sätta i album. Han ”finns” med mig hela tiden just nu. Men han är död. Jag har döstädat. Och nu förstår…

Kronan de alla bar

Jag hade ingen aning om att den är så vacker; Knutby kyrkas brudkrona. Men nu är jag nyfiken på att få se den på riktigt. När jag ”rotar” i släktens kvinnors historia ser jag att kronan använts generation efter generation i min släkt. (Men inte av mig. Jag hade en blomkrans) Josefina (mor Hansson), den…

Jag går som katten kring het gröt…

Det är något märkligt med att skriva. För oss som tycker om att skriva. Kan det vara så att vi drar ut på förberedelserna? För att få längta en stund till efter själva formulerandet. Eller? Just nu är jag inne i stadiet då jag samlar mer information; trots att jag har alldeles tillräckligt. Jag har…

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

Prenumerera på min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

Annons