Välkommen till min blogg.

Länge sedan

Det är länge sedan jag bloggade här. Och just nu velar jag hit och dit. Jag tycker så mycket om att skriva. Men kan inte komma överens med alla de mallar och utseenden som erbjuds. Jag vill skriva rätt upp o ner. Inte behöva ägna tid åt en massa redigering och sånt. Så vi får … Fortsätt läsa Länge sedan

Kronan de alla bar

Jag hade ingen aning om att den är så vacker; Knutby kyrkas brudkrona. Men nu är jag nyfiken på att få se den på riktigt. När jag ”rotar” i släktens kvinnors historia ser jag att kronan använts generation efter generation i min släkt. (Men inte av mig. Jag hade en blomkrans) Josefina (mor Hansson), den … Fortsätt läsa Kronan de alla bar

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

Prenumerera på min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.