Är du för vuxen för adventskalendrar?

Jag noterar ”adventskalender” på köpelistan. Barnsligt? Ja,eventuellt. Men barnbarnen kommer att slåss om lucköppning de mornar de äter frukost här. Och alla andra mornar kan jag öppna själv, utan bråk. Mysigt och uppfriskande sätt att börja dagen, innan hunden ska ut och djuren fodras.

Det finns en annan kalender som jag också följer. Eventuellt skulle man kunna säga att den är vuxnare. Den finns här på nätet och heter ”Ät-dig-frisk” 2018. Nästan 148 000 personer är med! Här finns kalendern om du också vill följa den

img_3215

Bakom kalendern finns bland andra näringsfysiologen Martin Brunnberg på Svenska Näringsakademin. En av de personer jag litar på till fullo när det gäller kost och hälsa.

Martin är vettig! Dvs verklighetsanpassad, inte fanatisk och full av kunskap. Det finns ju experter och så finns det självutnämnda hälsoprofeter. Jag kan räknas till den sista gruppen; Martin platsar in i den första.

Varje dag, fram till julafton kommer ett bra och hälsosamma tips och recept från Martin. Kan bli en kul och bra avslutning på 2018 och en bra start på det nya året. Helt gratis.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.