Med kärlek

img_0833-redigeradJag har bloggat i flera år. Med hjälp av gratis bloggsidor. Mest har jag skrivit på Vardagsliv och tankar. Nu betalar jag för min blogg. Det ger mig utrymme för att göra mer av den.

Jag har varit som i ett varmt ide ett tag. Njutit av första månaderna av mitt pensionärsliv. Så skönt. Bara varit. Bara skrivit; för egen del. Men nu börjar det bli trist. Jag behöver engagera mig för att kunna leva bra. I frågor som jag brinner för. Så nu ska jag göra så.

  • Skriva om kvinnor och hälsa.
  • Skriva om mat och hälsa.
  • Skriva om natur och hälsa.

Och kanske ett och annat till. I en värld som ibland får en att gråta – och undra vart den är på väg.Mitt barnbarn Milla har ritat den första bilden jag lägger ut. Den visar det viktigaste verktyget vi har i våra liv; kärlek till varandra och till oss själva.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.