Välkomna till Lilla Ekeby

Bilden är från en örtvandring våren 2021. Här möts vi också på den här kursen.

Omfamna livet med naturen och dina sinnens hjälp

Det här är en kurs för kvinnor i sina bästa år! Jo, jag tycker att efter 50 har livet bara blivit bättre och bättre….

Fast jag vet ju att för en del finns känslan av att livet i klimakteriet och efteråt inte är så kul.

Men låt oss mötas; ni som blir deppiga av grått hår och rynkor och ni som tycker att den ”tredje åldern” är den bästa. Och vi som är där mittemellan och ibland lite ”hit” och ”dit”.

Så oavsett var du står just nu; vad sägs om att stärka dig själv och att möta våren både i och med naturen. Att ”tanka” naturkraft är på gränsen till magi, tycker jag och bjuder nu in till Lilla Ekebys finaste skogsbacke.

Under 8 fredagsförmiddagar tar vi hjälp av naturen och våra sinnen för att må bra och fylla på med god och positiv energi.

Vi ska lukta, lyssna, känna, titta, smaka… Vi gör lugna övningar, tränar avspänning och meditation, gör vackra saker med våra händer och sitter länge runt elden och samtalar. Vi delar varandras erfarenheter och har nytta av systerskap.

FAKTA OM KURSEN

När: Fredagar 8.30 – 11.30. Start den 22 april. Sen 29/4, 6/5, 13/5, 20/5, 27/5, 3/6 och 10/6.

Kostnad: 1 000:-

Antal deltagare: 8 – max 12.

För vem? Jo, bara för kvinnor och bara för dig som passerat klimakteriet eller är i det nu.

Var: På Lilla Ekeby som ligger strax utanför Rimbo.  Gamla Ekebyvägen 65. Vi kommer att hålla till i en fin skogsbacke som ligger en liten bit från gården. Vid dåligt väder kan vi vara inne i min ateljé; men planen är att vi kommer att vara ute hela tiden.

Anmälan: Börja med att skicka mig ett mejl (rimboekeby@hotmail.com ) eller SMS (070 – 363 13 70) för att få besked om det finns någon plats kvar. Om det finns plats så swishar du 300 kr i anmälningsavgift. Först då är du anmäld!

Anmälningsavgiften betalas endast tillbaka om kursen blir inställt eller om du kan visa intyg på sjukdom. Swisha till 070 – 363 13 70. Resterande belopp räcker det med att det är betalt till kursstarten.

Intresserad? Men fortfarande osäker? Mejla mig då på rimboekeby@hotmail.com så berättar jag mer

Varmt välkomna till dagar att uppleva och minnas!
Åsa

Annons