Alla dessa konton đŸ™„

RENSA & RÖJA; del 5.

Jag fortsĂ€tter att rensa och röja. Idag har fint bord och halvdana stolar, som stĂ„tt lĂ€nge och tagit upp plats i stallet (i brist pĂ„ annat förvaringsutrymme), fĂ„tt nya Ă€gare. Jag hoppas att familjen som hĂ€mtade möblerna ska ha glĂ€dje av dem. Vi har haft det. Men nu har de ”gjort sitt” hos oss.

Och vi kan stĂ€lla in trĂ€dgĂ„rdsmöblerna i stallet istĂ€llet. Och jag fĂ„r dĂ€rmed extra utrymme i förrĂ„det. DĂ€r trĂ€dgĂ„rdsmöblerna tidigare övervintrat. För alla glasburkar, kanske đŸ€”

Det Ă€r en hel del logistik i ”rensa&röja” har jag mĂ€rkt. För med mer plats i förrĂ„det kan jag frigöra utrymme i skĂ„pen i vĂ„rt hus…. och dĂ€r kan jag stĂ€lla….

Oops! HÀr gÀller att se upp. Och ocksÄ kasta och köra till tippen. SÄ att det inte mest blir omflyttning av det onödiga vi har.

Jag tĂ€nker allt oftare pĂ„ att ”var sak har sin tid”. Och det kĂ€nns SÅ BRA. Det ligger nĂ€stan nĂ„got tryggt i den vetskapen. Inte alls skrĂ€mmande. TvĂ€rtom; det gör mig nyfiken pĂ„ vad som ska komma hĂ€rnĂ€st.

Kanske borde jag ta itu med ”mina” sociala medier. Är det dags för det nu?

Jag har 1 blogg, flera instagramkonton och flera Facebook-konton som jag anvĂ€nder lite utifrĂ„n vilket Ă€mne jag skriver om. Sen finns det nĂ„gra ”vilande” ocksĂ„. MĂ„hĂ€nda Ă€r det nu dags att banta ner till 1 blogg, 1 Instagramkonto och 1 Facebook-konto.

Ska sova pĂ„ det 😮

Annons

2 reaktioner till “Alla dessa konton đŸ™„

 1. Just ”var sak har sin tid” Ă€r nĂ„got jag tĂ€nkt pĂ„ under den senaste tiden. Visst kĂ€nns det skönt att landa i den slutsatsen?
  Blir nyfiken pĂ„ hur man lyckas hĂ„lla sĂ„ mĂ„nga olika konton levande. SjĂ€lv mĂ€rker jag att jag tappar bloggandet nĂ€r jag skriver mer pĂ„ Instagram. Jag tappar iofs bloggande oftare Ă€n sĂ„, tyvĂ€rr. Önskar dig en fin söndag.

  Gilla

  1. Ja, det Ă€r sĂ„ skönt att ha tagit till sig insikten ”var sak har sin tid” fullt ut. Och inte bara accepterat den, utan till och med gilla den. Och se att den skapar nya möjligheter.
   HĂ„lla mĂ„nga konton levande? NĂ€, det Ă€r ju det jag inte lyckas med. Allt blir ju bara ett sammelsurium. Och stressar mig som attan. Men jag jobbar som skrivet pĂ„ lösningen. Jag tror att det mĂ„ste vara bloggen som Ă€r huvudsaken och 1 instamgramkonto och 1 fb-konto som ”bi-kanaler”. Det Ă€r ju skrivande jag gillar. Och det borde bli bĂ€st pĂ„ bloggen. Samtidigt Ă€r ju Instagram mindre kravfyllt och (för?) lĂ€tt att fĂ„ till nĂ„got pĂ„.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.